4 Nieuwe Designs van Artifort

Artifort Balans Mini

Balans Mini – Zet je planten in de schijnwerpers

Balans Mini is een verzameling van verfrissende plateaus om je prachtige planten en kleine accessoires in de schijnwerpers te zetten. Balans Mini is de nieuwste aanwinst in de succesvolle Balans collectie van de hand van designer Khodi Feiz. 

Het meest opvallende kenmerk van dit ontwerp is dat het tafelblad lijkt te balanceren op de houten staander. Balans Mini is leverbaar in vier verschillende hoogten en in up-to-date kleurencombinaties. Dit accessoire is perfect voor een vrolijk, gezond én inspirerend interieur. 

Gemini Swivel Chair – Nu al een iconische fauteuil

Een designfauteuil vol beweging, dynamiek en Artifort DNA. De vooruitstrevende Gemini van designer UNStudio – Ben van Berkel bestaat uit twee asymmetrisch vormgegeven zitelementen. De nieuwe Gemini Swivel Chair biedt nu nog meer variatiemogelijkheden.

Met toevoeging van een draaimechanisme is de bewegingsvrijheid van Gemini verbeterd, terwijl de veelzijdigheid in zitposities behouden blijft. Er kan een klein tafeltje aan de Gemini Swivel Chair worden bevestigd die gelijk roteert met het zitelement, zodat werken met een laptop in de fauteuil nog makkelijker is.

Twins – Mooie én functionele blikvanger

Onopvallend kun je de Twins van designer Monika Mulder absoluut niet noemen. Het is een mooie familie van tafels die bestaat uit één onderstel en twee tafelbladen. Twins is verkrijgbaar als salontafel en als bijzettafel. De twee tafels samen vormen een bijzonder mooie eenheid in elk interieur. Er is volop keuze in diverse afwerkingen.

De afmetingen en verhoudingen zijn theatraal, maar zorgen ook dat de tafelbladen elkaar aanvullen’, legt designer Monika Mulder uit. ‘Ze zijn de rechter- en de linkerhand, de koffie en je notebook, de stille en de luide persoon. Ik hou van de parallel dat we allemaal verbonden zijn, maar tegelijkertijd individuen die verschillende doelen nastreven.’

Beso Star-Base – Een elegant stoeltje om te zoenen!

Een goede stoel is essentieel om lekker lang te kunnen tafelen of brainstormen. De Beso Star-base is de nieuwste toevoeging aan de succesvolle Artifort Beso familie, van de hand van designer Khodi Feiz. Deze uitvoering met een elegant onderstel is perfect voor iedere vergaderruimte of eetkamer.

Beso, Spaans voor kus,staat voor een nieuwe lijn binnen Artifort. Een nieuwe, economische productiemethode maakt het ontwerp betaalbaar, zonder in te leveren op zitcomfort en kwaliteit.

‘Wat ik bijzonder vind is de combinatie van rankheid, flexibiliteit en zitcomfort’, legt designer Khodi Feiz uit. ‘Door de constructie van de stoel kunnen we Beso heel efficiënt stofferen, met een slim rits-systeem dat aan het zicht onttrokken is.’

Naast de Beso vergaderstoel zijn er ook Beso stoelen met armleuningen, een Beso fauteuil en een Beso barkruk. Door zijn krachtige uitstraling en eenvoudige lijnen past de Beso in elk interieur.