Collecties.

Vormgeving, kleur, comfort en kwaliteit is iets dat je persoonlijk moet ervaren. Daarom vind je bij Ploemen Interieur een uitgebreide collectie van eigentijdse en toonaangevende merken. Deze hebben wij met heel veel zorg en plezier samengesteld.

In onze showroom beleef je de items uit de design collecties optimaal en op je gemak. Je kunt zo een weloverwogen keuze maken. Onze medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Mits je dat op prijs stelt, natuurlijk. Anders bieden we je gewoon een kop koffie of thee aan, zodat je in alle rust zelf onze winkel kunt ontdekken.

Twijfel je nog door de uitgebreide keuzes, overweeg dan een professioneel voorstel door onze ontwerpstudio onder leiding van gediplomeerd Interieurarchitect Bart Ploemen. De medewerkers van Ploemen Interieur denken graag met je mee over indeling, materiaal- en kleurkeuzes om tot een gedegen eindresultaat te komen.

Je huidige situatie

Wij hebben passie voor ons vak en we zien elk interieur als een uitdaging. Dit begint met het goed kennen van onze collecties om van daaruit tot passende oplossingen te komen.

Onze website biedt alvast een voorproefje van de designmerken waar we dagelijks mee werken. Eigenlijk moet je gewoon een keer binnenlopen om het zelf te ervaren. Iedereen is welkom!

Mocht je foto’s kunnen maken van dát deel van je interieur dat je wilt gaan aanpassen, neem die dan gerust mee. Een plattegrondje is ook altijd handig. Dan kunnen we al even samen er naar kijken en al beter met je meedenken. Of stuur ze ons per mail toe naar info@ploemen.nl.