Arco Balance.

Eetkamertafel Arco Balance is leverbaar als vaste tafel en als uitschuifbare tafel. Kenmerkend aan deze tafel is de robuuste kolom waarop het ronde of ellips-vormig blad rust.

Arco Balance is in vele uitvoeringen te verkrijgen – u bepaald zelf het uiterlijk van het blad, de kolom en de voet. Desgewenst en op aanvraag kan deze tafel ook aan uw specifieke wensen worden aangepast

Fabrikant

Arco is een modern familiebedrijf in Winterswijk met een lange geschiedenis. Kernwaarden zijn: duurzaam, gedreven, inventief en toegewijd.

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Daarnaast ontwikkelt Arco ook de producten die daar bij horen, zoals stoelen, kasten, kleinmeubilair en woonaccessoires. 

Ontwerper

Arnold Merckx groeide daar op in een familie van meubelmakers. Na zijn studie aan de Academie voor Beeldende Kunsten en Technische wetenschappen begon hij in Landgraaf zijn ontwerpbureau Arnold Merckx Design

Sinds de oprichting van zijn eigen bureau werkte Merckx voor een groot aantal fabrikanten waaronder Arco, Montis, Pastoe, Artifort en Spectrum.