Arco Side Store Modular is in grote mate aan te passen aan je wensen en eisen. Verschillende hangende en staande kastelementen die gecombineerd kunnen worden. Al dan niet voorzien van deuren, kleppen of schappen. Zwevende schappen, plateaus en een low board maken Arco Side Store Modular compleet. Door zijn veelzijdigheid geschikt voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen

Het bijpassende kastenprogramma Arco Side Store Modular is volledig schakelbaar tot elke lengte. De kasten zijn rondom afgewerkt en dus vrij in de ruimte te plaatsen.

Fabrikant

Arco dealer logo | Ploemen Interieur Sittard

Arco is een modern familiebedrijf in Winterswijk met een lange geschiedenis. Kernwaarden zijn: duurzaam, gedreven, inventief en toegewijd.

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Daarnaast ontwikkelt Arco ook de producten die daar bij horen, zoals stoelen, kasten, kleinmeubilair en woonaccessoires. 

Ontwerper

Ontwerper Wim van Ast

Als zoon van een meubelfabrikant voelde Willem van Ast zich al op jonge leeftijd verbonden met het meubelambacht. Na afronding van zijn  opleiding aan het Hout en Meubilerings College in Rotterdam trad hij in dienst bij Arco. Voor zijn ontwerpen heeft Willem van Ast meerdere prijzen en erkenningen gekregen.