Arco Slim.

Arco Slim is een ragdunne tafel die op het eerste oog fragiel lijkt. Maar zoals wel vaker bij goed design: schijn bedriegt. Arco Slim kan zo dun zijn door een innovatieve constructie van staal en honingraat.

Het resultaat is een bijzonder minimalistische tafel die zowel door consumenten als zakelijke gebruikers veelvuldig wordt toegepast.

Het succes van Arco Slim en de vraag naar nog grotere tafels heeft zelfs geleidt tot een nog grotere variant. Arco Slim+ heeft een maximale lengte van liefst 360 cm!

Fabrikant

Arco is een modern familiebedrijf in Winterswijk met een lange geschiedenis. Kernwaarden zijn: duurzaam, gedreven, inventief en toegewijd.

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Daarnaast ontwikkelt Arco ook de producten die daar bij horen, zoals stoelen, kasten, kleinmeubilair en woonaccessoires. 

Ontwerper

Ontwerper Bertjan Pot

Bertjan Pot (1975) behoort tot de jongere garde van toonaangevende Nederlandse ontwerpers. Zelf omschrijft hij zijn ontwerpen als “structurele en non-structurele omhulsels” die veelal ontstaan uit experimenten met oude en nieuwe materialen.