Arco Tablets.

Arco Tablets is een collectie van vriendelijk gevormde bijzettafeltjes die je naar eigen inzicht kunt combineren.

De kleine tafeltjes zijn gemakkelijk te tillen en heel functioneel: meerdere Tablets samen vormen een grotere koffietafel waarvan de afzonderlijke tafeltjes eenvoudig verplaatst kunnen worden als er een bij bijvoorbeeld de bank, stoel of het bed nodig is

Fabrikant

Arco is een modern familiebedrijf in Winterswijk met een lange geschiedenis. Kernwaarden zijn: duurzaam, gedreven, inventief en toegewijd.

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Daarnaast ontwikkelt Arco ook de producten die daar bij horen, zoals stoelen, kasten, kleinmeubilair en woonaccessoires. 

Ontwerper

Ontwerper Jonas Trampedach

Jonas Trampedach is een jonge Deense ontwerper. Hij heeft een groot deel van zijn historische kennis opgedaan tijdens zijn werk als internationaal antiekhandelaar. Jonas ging design studeren in Kopenhagen. Vervolgens deed hij een master in Design producten aan het Royal College of Art in Londen.

Hij heeft onlangs zijn eigen design studio opgezet in Kopenhagen. Arco was zijn eerste officiële klant. De Arco Tre tafeltjes waren onderdeel van het werk dat hij maakte voor zijn eindexamen.