Bijzettafels.

  • klein maar fijn
  • handig in gebruik
  • een aansluiting bij je zitmeubel

Bijzettafels: de kracht van eenvoud:

Bijzettafels zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Onbewust hebben we er allemaal wel één of meerdere. Zoals ook al bij de salontafels genoemd, worden deze multifunctioneel ingezet en steeds meer gecombineerd. We kennen allemaal wel de klassieke drie-eenheid: 3 tafeltjes die van groot naar klein die in elkaar geschoven kunnen worden. En deze zijn er nog steeds.

Verschillende hoogtes zorgen ervoor dat ze weinig plek hoeven in te nemen. Echter daar waar nodig is er voor iedereen een persoonlijke afzetplek voor je drankje voorhanden.

Ook worden bijzettafels steeds meer gebruikt om over de bank heen te schuiven. Hoe handig is het immers om hier even je tablet of laptop op te zetten? Kortom: linksom, rechtsom, we kunnen niet meer om de bijzettafels heen.

In diverse modulaire programma’s van onze leveranciers van banken kun je zelfs je bijzettafel laten inbouwen in de modules van de bank. Zo heb je op je bank altijd een tafel binnen je handbereik.

Dat gaat natuurlijk ten koste van een stukje flexibiliteit, maar geeft meer rust in je interieur dan een verzameling van losse tafels.