Castelijn Circlips.

Castelijn Circlips is een vloeiend gevormde tafel, bestaand uit een combinatie van cirkels en ellipsen. Daardoor zijn drie prettige tafelvormen ontstaan, die vanuit iedere hoek weer anders ogen.

Het onderstel van Castelijn Circlips bestaat uit drie eigenwijs schuin geplaatste poten, waarbij de mix van dunne RVS poten of dikke houten of gelakte poten zelf samen te stellen is.

De middelste maat tafel, T-CC2, is naast de versie op poten ook op een fraai taps toelopende kolom leverbaar die de vloeiende vorm van het blad prachtig volgt. Ook hier heb je de keuze uit uit hout of lakkleur.

Fabrikant

Castelijn Meubelindustrie werd in 1958 opgericht door Gerard Castelijn. Zijn vier kinderen namen in 1994 het familiebedrijf over, waarbij ook de innovatieve no-nonsense stijl onverminderd voortgezet werd. Alle modellen worden zodoende nog steeds 100% in Nederland ontworpen en geproduceerd met immer wakend oog voor het milieu

Ontwerpers

Karel Boonzaaijer en Dick Spierenburg

Karel Boonzaaijer en Dick Spierenburg zijn product- en architectonisch ontwerpers met een voorkeur voor eenvoud, oorspronkelijkheid en kwaliteit. Afzonderlijk hebben zij succesvolle producten ontworpen voor diverse toonaangevende merken.

In 2001 hebben ze hun creativiteit en ervaring bijeengebracht om kracht en perspectief te geven aan ideeën en uitdagingen.  Daarbij blijft de eigen signatuur van beide partners herkenbaar.