De aan de wand hangende kastenserie Castelijn Solo heeft maar liefst 28 verschillende lowboards en dressoirs, variërend van 100 tot 250cm lengte en vier hoogtes torenkasten. Er kan dus eindeloos gecombineerd worden. Door mee te bestellen ventilatie- en bekabelingsgaten creëert u ook nog eens u uw ideale apparatuurkast.

Kenmerkend bij Castelijn Solo is de asymmetrische strook in het front: bij de lowboards steeds de lade, bij de deuren een sierstrook. Deze stroken kunt u in een afwijkende kleur, structuur of hout kiezen, waardoor u het frontaanzicht naar eigen wens kunt samenstellen. Bovendien zijn de stroken verwisselbaar.

Door het eenvoudig vervangen van de strook geef je de Castelijn Solo kasten na verloop van tijd een heel nieuw uiterlijk. Zo gaan Solo kasten moeiteloos met hun tijd mee.

Fabrikant

Castelijn dealer Ploemen Interieur Sittard

Castelijn Meubelindustrie werd in 1958 opgericht door Gerard Castelijn. Zijn vier kinderen namen in 1994 het familiebedrijf over, waarbij ook de innovatieve no-nonsense stijl onverminderd voortgezet werd. Alle modellen worden zodoende nog steeds 100% in Nederland ontworpen en geproduceerd met immer wakend oog voor het milieu

Ontwerper

ontwerper Marieke Castelijn

Opgegroeid in het meubelbedrijf heeft Marieke Castelijn (1967) in eerdere ontwerpen als de bureaucollectie MP en LV steeds vernuftige en verrassende elementen verwerkt. Uit die in 2006 ontworpen bureau collectie LV is later de opvallende strokentafel ontstaan. Ook de salontafels LV en Box zijn van haar hand.

Castelijn Solo is ontworpen door Marieke Castelijn en Marleen van Kink.