Castelijn Sticks.

Eigenwijs balancerend op één poot zijn de Castelijn Sticks kastjes op een rijtje, in een groepje of als enkel kastje in te zetten. Gerard de Hoop heeft ze in 4 breedte- en 4 hoogtematen en ook nog eens met 4 pootlengtes ontworpen, dus van nachtkastje tot torenkastje, van dressoir tot halkastje, de Castelijn Sticks zijn overal toe te passen. En weer te veranderen, want Sticks wordt enkel aan de achterzijde aan de wand gemonteerd en is dus elk kastje is altijd elders weer herbruikbaar.

Fabrikant

Castelijn dealer Ploemen Interieur Sittard

Castelijn Meubelindustrie werd in 1958 opgericht door Gerard Castelijn. Zijn vier kinderen namen in 1994 het familiebedrijf over, waarbij ook de innovatieve no-nonsense stijl onverminderd voortgezet werd. Alle modellen worden zodoende nog steeds 100% in Nederland ontworpen en geproduceerd met immer wakend oog voor het milieu

Ontwerper

Gerard de Hoop  is een zelfstandig ontwerper. Zijn producten zijn het resultaat van een constant zoeken naar innovatie en verrassing op het gebied van functionele producten. Het is zijn ambitie om unieke producten te ontwerpen die de elementen eenvoud, verrassing en veelzijdigheid combineren. Elementaire geometrische vormen spelen hierin een belangrijke rol.

In 2011 nam Castelijn Sticks, Rib en Rob in productie.