Draenert 1224 Adler.

Draenert 1224 Adler is een (optioneel) uittrekbare tafel met een blad van natuursteen of hout. Dit tafelblad is verkrijgbaar in 3 verschillende vormen en vele afmetingen. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van prachtige materialen die altijd uniek zijn.

Het blad ligt op een kolomvoet die verkrijgbaar is in 5 verschillende uitvoeringen, die geheel aan je wensen aan te passen zijn. In deze kolomvoet is het ingenieuze liftsysteem van Draenert verborgen.

Dankzij dit liftsysteem kost het vrijwel geen moeite om de Draenert 1224 Adler uit te trekken of juist weer kleiner te maken.

Fabrikant

draenert dealer Ploemen Interieur Sittard

Het Duitse Draenert is vermaard vanwege het met gepatenteerd uittreksysteem waarmee je de tafel letterlijk in een handomdraai aanpast, maar dat is zeker niet de enige reden om een van hun tafels te kopen, Draenert heeft terecht meerdere design prijzen in de wacht gesleept met hun prachtige ontwerpern.

Ontwerpers

Dr. Peter Draenert studeerde filosofie en kunstgeschiedenis. Tijdens een bezoek aan het Jura gebergte vond hij een stenen plaat met fossielen van ca. 180 miljoen jaar oud. Vastberaden om deze als tafel toe te passen, ontwierp hij een onderstel van RVS. Hij kon op dat moment niet vermoeden dat deze tafel het begin zou zijn van een bijzonder succesvol bedrijf.