Dressoirs.

  • spullen erin, spullen erop
  • speels lijnenspel voor de juiste optiek
  • pronkstuk in je woonkamer

Dressoirs:

Dressoirs kunnen een hoop ruimte geven in je woonkamer. De grote, hoge servieskast van oma van vroeger is vervangen door de dressoirs. Deze zijn een stuk lager en nemen dus minder ruimte in. De opbergruimte blijft echter gelijk, of wordt zelfs groter. Lades voor je bestek, post en andere spullen. Deurtjes voor je servies, glaswerk of de collectie spelletjes van je kinderen. Als je kiest voor een zwevend dressoir geeft dit nog meer lucht en dus ruimte in je interieur.

Erop of eronder?

Omdat alles wat je niet wilt zien in je kast zit, blijft er bovenop plek voor mooie spullen. Maak hier een mooie compositie van een aantal accessoires. Ook foto’s en een mooie tafellamp doen het altijd goed op je dressoir. En wat dacht je van een mooi schilderij boven de kast? Vaak doen één of enkele grote stukken het beter dan allemaal kleine items bij elkaar. Ook hiervoor kun je bij ons voor advies terecht.

Wil je meer informatie over een van deze dressoirs, of zie je het type dressoir dat je in gedachte hebt helemaal niet? Neem dan vooral contact met ons op. We zijn je graag van dienst.