Eetkamerstoelen.

  • Eetkamerstoelen zitten ‘actiever’ dan een bank of fauteuil.
  • De zithoogte moet passen aan de hoogte van de tafel.
  • We tafelen steeds langer. Het ‘natafelen’ duurt steeds langer.

Eetkamerstoelen:

Gun jezelf een armlegger, als er plaats voor is. We zitten steeds langer aan tafel, en dan is een beetje extra comfort helemaal niet verkeerd. Let daarbij wel goed op of de eetkamerstoel wel onder de (bestaande) eetkamertafel past. Wanneer dat niet zo is, kun je heel gemakkelijk de armlegger beschadigen. Of de tafelrand, wat minstens zo zonde en vervelend is.

Natuurlijk hebben we veel eetkamerstoelen zonder armlegger, en eetkamerstoelen die zowel met als zonder armlegger verkrijgbaar zijn.

Denk ook goed na over het materiaalgebruik. Aan tafel heb je nou eenmaal af en toe ‘vettige’ handen, en met (klein)kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje.

In onze showroom informeren wij je graag over de vele mogelijkheden, en kun je onze uitgebreide collectie eetkamerstoelen op je gemak uitproberen. Je zult ontdekken dat elke stoel een heel eigen karakter heeft.

Tip

Kom onze eetkamerstoelen een keertje lenen, nodig wat vrienden uit en kook dan eens uitgebreid voor elkaar. Dan zit je er lang genoeg op om te beoordelen of deze stoel écht goed bij je past.