Eetkamertafels.

  • uitgebreid tafelen met familie en vrienden
  • een werkplek in je woonkamer
  • niet te groot, niet te klein

Eetkamertafels: prominent aanwezig

Eetkamertafels nemen een prominente plek in in je woonkamer, eetkamer of keuken. Bij de keuze van de perfecte tafel voor jouw situatie komt dan ook veel kijken. Bedenk goed aan welke eisen de eetkamertafel in jouw geval moet voldoen. Gebruik je hem alleen om met een groep vrienden of familie aan te eten? Of is het tevens je werkplek aan huis en de knutselplek van je kinderen?

Bij al deze functies horen andere eetkamertafels. We adviseren je ook bij de keuze van de juiste afmeting, zowel in diepte, breedte als hoogte. Denk vooral ook aan de eetkamerstoelen die je wilt gebruiken in verband met de hoogte van de onderkant van het tafelblad. Hoeveel stoelen eraan komen is ook een goede vraag om goed over na te denken. Ben je met z’n vieren maar wil je een grote tafel voor veel mensen? Wanneer gebruik je deze dan? De poten of wangen van de eetkamertafel kunnen op meerdere plaatsen staan. Op de hoeken of ergens richting het midden heeft invloed op het aantal stoelen dat er tussen kan.

Heb je informatie nodig over het onderhoud van jouw eetkamertafel? Verschillende materialen vergen uiteraard verschillend onderhoud. Hout, lak, marmer, Fenix of keramiek hebben ieder hun specifieke eigenschappen. We adviseren hierin uiteraard ook bij de aanschaf van je eetkamertafel.

Populaire eetkamertafels: