Foscarini Behive.

  • ...
  • ...
  • ...

Zoals de naam wellicht al deels weggeeft: Hanglamp Foscarini Behive is gebaseerd op een bijenkorf (beehive). Door gebruik te maken van van smalle groeven ontstaat een zeer aangename maar interessante verlichting.

Foscarini Behive is een heel decoratieve lamp die door zijn elegante ontwerp uitstekend te gebruiken is op meerdere plekken in huis, maar ook op kantoor.

Behalve als hanglamp is Foscarini Behive ook verkrijgbaar als tafellamp.

Fabrikant

Het Italiaanse Foscarini heeft sinds de oprichting in 1981 een verbazend aantal design iconen weten te ontwerpen, en is tegenwoordig een van de meest beroemde en invloedrijke verlichtingsmerken ter wereld.

De focus ligt uitsluitend op het combineren van schitterend design met hoogwaardige materialen. Daartoe wordt veel samengewerkt met getalenteerde, vaak ook gerenommeerde ontwerpers. Waar nodig schrikt Foscarini niet terug om op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen.

Ontwerpers

ontwerper Werner Aisslinger

Werner Aisslinger onderscheidt zich door zijn vermogen om iets met frisse ogen te bekijken en vervolgens verrassend te vernieuwen. Een stoel uit vlas en gel – een huis dat met zijn eigenaren mee verhuisd – een nieuw soort hotel. Voor Foscarini ontwierp hij de schitterende Behive.