Foscarini Spokes.

  • ...
  • ...
  • ...

Het ontwerp van Foscarini Spokes is losjes gebaseerd op authentieke oosterse lantaarns en vogelkooien. Het resultaat is een bijzonder luchtige, bijna transparante lamp die het verrassend goed doet in een modern, eigentijds interieur.

Het success van Spokes 1 uit 2015 leidde al snel tot een logisch vervolg: Foscarini Spokes 2.

Wanneer het licht zacht weerkaatst op de metalen spaken, geeft dat een heel bijzonder effect dat heel moeilijk vast te leggen is op een foto. In onze showroom laten we je graag zien hoe mooi deze lamp in het echt is.

Fabrikant

Het Italiaanse Foscarini heeft sinds de oprichting in 1981 een verbazend aantal design iconen weten te ontwerpen, en is tegenwoordig een van de meest beroemde en invloedrijke verlichtingsmerken ter wereld.

De focus ligt uitsluitend op het combineren van schitterend design met hoogwaardige materialen. Daartoe wordt veel samengewerkt met getalenteerde, vaak gerenommeerde ontwerpers.

Ontwerpers

Ontwerpers Garcia Cumini

Garcia Cumini is een Italiaans ontwerpbureau dat zijn inspiratie vindt in het combineren van meerdere disciplines binnen de ontwerpindustrie: architectuur en grafisch ontwerp.

Ondanks dat het pas in 2012 opgericht is, heeft Garcia Cumini zich binnen heel korte tijd weten te onderscheiden.