Hanglampen.

  • LED of halogeen?
  • hangt ’ie goed?
  • één of meerdere op een lichtpunt aansluiten.

Hanglampen:

Hanglampen worden voornamelijk nog gebruikt boven de eettafel. Bij deze functie let je er voornamelijk op of je gezellig sfeerlicht wilt hebben om bij te eten, of dat je leeslicht nodig hebt om de krant bij te lezen of bij te hobbyen. Allebei kan natuurlijk ook.

Heb je een zichtlijn vanuit je open keuken naar buiten? Zorg dan dat de lamp deze zichtlijn niet belemmert, en kies uit onze hanglampen met een minimalistische vormgeving of transparant ontwerp.

Een hanglamp kan ook een ware eyecatcher zijn in een hoge hal of boven een vide. Kies je voor één groot exemplaar of een trosje kleinere lampjes bij elkaar? Kortom: functionaliteit en vormgeving moeten samen komen in de perfecte hanglamp voor jouw situatie.

Kun je de hanglamp die je zoekt niet vinden? Als specialisten helpen we je graag om de lamp te vinden die aan al je eisen voldoet. Desgewenst kunnen ook een verlichtingsplan voor je maken. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, of kom langs in onze showroom. We helpen je graag.