Begin 2017 introduceerde Interlübke een geheel nieuw programma: Interlübke Jorel. Bijzonder aan dit programma zijn de verrassende verticale greeplijsten voor de laden, een innovatie waarmee het direct in de prijzen viel in.

Daarnaast verrast Interlübke Jorel ook met de materialen waaruit de kast kan worden samengesteld. Naast lak heb je ook de keuze uit RVS, gekleurd glas en aluminium, al dan niet in combinatie met een marmeren bovenblad.

Ook de bar in een wandkast is na vele jaren van afwezigheid weer helemaal terug. Eventueel zelfs met een spiegelende achterwand.

Enthousiast als we waren, hebben we een prachtig dressoir besteld voor in onze showroom !

Fabrikant

Het Duitse Interlübke werd opgericht in 1937. Van meet af aan streeft het bedrijf naar het beste qua kwaliteit, functionaliteit en design.

De collectie bestaat uit kasten, kastsystemen, dressoirs en wandkasten die geheel naar wens en desgewenst geheel op maat voor u gemaakt worden.

Ontwerper

Ontwerper Philipp Mainzer

Philipp Mainzer studeerde architectuur en product design in Londen. Daaropvolgend was hij in 1995 mede-oprichter van het meubelmerk e15 waarmee hij vele ontwerpprijzen in de wacht zou slepen.

Tegelijkertijd werkte Philipp Mainzer ook voor anderen als architect, interieurarchitect en ontwerper. Dressoir Interlubke Jorel is daar een prachtig gevolg van.