Pastoe Vision.

  • ...
  • ...
  • ...

Met Pastoe Vision kan je een eigen kast samenstellen met oneindig veel mogelijkheden. Het is ontwikkeld voor aan de wand en er zijn ook diverse uitvoeringen met een frame. Alle kleurcombinaties zijn mogelijk en voor een kleine meerprijs kun je ook een eigen kleur voorstellen.

Het Pastoe Vision systeem is ontworpen door Pierre Mazairac en Karel Boonzaaijer en heeft over de jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het onderscheid zich door de grote verscheidenheid en de typerende afgeschuinde voorkant waar de deur of lade invalt.

Fabrikant

Pastoe dealer logo Ploemen Interieur Sittard

info over fabrikant

Ontwerper

Ontwerper Pierre Maizarac

Pierre Mazairac (boven) en Karel Boonzaaijer (onder) zijn Nederlandse meubel- en interieurontwerpers, nationaal en internationaal bekend geworden met de vele ontwerpen voor onder andere waaronder Pastoe, Hennie de Jong, Leolux, Metaform, Castelijn en Arco.

In Nederland vormden ze samen met Karel Boonzaaijer en Arnold Merckx “de harde kern van de Nederlandse vormgevers van functionele zitmeubels”. Hun meubelontwerpen hebben Nederland in de jaren 80  internationaal weer op de kaart gezet.

Het Pastoe Vision programma wordt door velen nog steeds beschouwd als de mooiste kubus ter wereld.