Salontafels.

  • vorm volgt functie
  • één of meerdere tafels
  • centraal in de zithoek

Multifunctionele salontafels:

Salontafels zijn van oudsher het centrale punt in de zithoek. Ze worden natuurlijk gebruikt als afzetplek voor je kopje koffie of thee, een lekker glas wijn en de bijbehorende hapjes. Ook kaarsen, boeken en andere decoratie komt op de salontafel. De laatste jaren vindt er echter een verandering hierin plaats.

De woonkamers in het algemeen worden steeds groter, en daardoor worden er vaak meer zitplekken gecreëerd. Door deze flexibiliteit wordt ook van salontafels meer flexibiliteit en functionaliteit verwacht. Steeds vaker wordt gekozen voor meerdere kleinere tafeltjes die in een groep hetzelfde oppervlak als een “ouderwetse” salontafel beslaan.

Door het kleinere formaat zijn deze multifunctioneel te gebruiken. Een tafeltje voor bij die fauteuil in de leeshoek, als extra krukje voor de kids, of een plek om met een plant of kaarsjes extra sfeer te geven aan je interieur. Ook door de verscheidenheid aan afmeting, vorm en materiaal kan een speels geheel worden gemaakt.

Hieronder vind je een overzicht met daarin een aantal van onze salontafels.

Wil je meer informatie over een van deze salontafels, of zie je de salontafel dat je in gedachte hebt helemaal niet? Neem dan vooral contact met ons op. We zijn je graag van dienst.