TV-kasten.

  • maatwerk tot in detail
  • oplossingen voor de warmte van apparatuur
  • weg met al die draden!

TV-kasten:

De vormgeving en het design van tv-kasten is in de loop van de tijd aardig veranderd. Tegenwoordig zijn de televisies stukken groter en platter geworden ten opzichte van vroeger. Steeds vaker hangt de tv aan de wand in plaats van staand op of in de kast.

Dit heeft ook voor de tv-kasten een verandering teweeg gebracht. We hoeven de tv niet per se meer weg te stoppen achter grote klapdeuren. We kunnen het ontwerp hiervan nu veel beter meenemen in het totaalbeeld van je interieur. Ook andere apparatuur zoals grote videorecorders zijn weggevallen. Hierdoor hoeven ze minder diep en breed te zijn. Je kunt hierdoor veel meer creativiteit kwijt in het lijnenspel van je ideale kast.

Bedrading en audio wegwerken

Voor de overgebleven audio-apparatuur kunnen we een mediafront inbouwen om een goed klimaat in de kast te behouden. Ook zijn er standaard kabeldoorvoeren in boven-, onder- en achterwanden aan te geven. Hierdoor kunnen we alle bekabeling netjes wegwerken en ziet het er heel strak uit. Deze kun je vervolgens laten meespuiten in de uitgekozen kleur van je bovenblad. Heb je ook al eens gehoord van een infrarood oog om je tv-ontvanger in je kast te kunnen bedienen terwijl je klep gesloten blijft?

Wil je meer informatie over een van deze tv-kasten, of zie je het type tv-kast dat je in gedachte hebt helemaal niet? Neem dan vooral contact met ons op. We zijn je graag van dienst.