Vitrinekasten.

  • je eigen walk-in closet
  • persoonlijke kastinterieurs
  • niet alleen voor kleding

Vitrinekasten: laat het zien!

Zoveel mooie spullen, en toch verstoppen we ze veel te vaak in een gesloten kast. Vitrinekasten bieden uitkomst. Laat je mooie verzamelingen zien! Glaswerk, modelauto’s, kunstobjecten, reissouvenirs: stal ze uit. Het maakt je interieur een stuk persoonlijker. Je kunt op deze manier laten zien wie er echt in dit huis woont, het heeft een verhaal. Ook vitrinekasten kunnen geheel naar wens en op maat worden samengesteld.

Glas

In materiaal zie je uiteraard veel glas terugkomen bij vitrinekasten. Wil je het niet te opzichtig laten worden, kies dan voor rookglas in je deurtjes in plaats van helder glas. Natuurlijk hoeft je kast niet alleen uit glas te bestaan. Een combinatie van glas met matlak of hout wordt vaak toegepast. Ook kun je open met gesloten vakken combineren, zodat de kast meerdere functies in één kan beslaan.

Wil je meer informatie over een van deze vitrinekasten, of zie je het type vitrinekast dat je in gedachte hebt helemaal niet? Neem dan vooral contact met ons op. We zijn je graag van dienst.