Zitbanken.

  • je bank zegt wie je bent
  • zitten of hangen?
  • eindeloos combineren

Zitbanken:

Over een ruime keus gesproken. Je bank zegt veel over wie je bent. Tuurlijk kun je overal zitbanken kopen, maar wij kijken verder. Om maximaal van je bank te genieten, stellen we de zitbank samen geheel naar jouw wensen en eisen.

In onze collectie zitbanken zijn de mogelijkheden eindeloos. Tweezits, driezits, een hoekbank of een combinatie hiervan op basis van modules, aangepast naar de beschikbare ruimte. Desgewenst in combinatie met een bijpassende fauteuil.

De volgende keuze bij zitbanken: het comfort. Zit je liever ín je bank, of óp je bank? Je kunt hierbij denken aan het verschil tussen vaste stoffering of losse kussens, harde of zachte zitting, een actieve of een passieve rugzit. De stoffering kan bij al onze merken uit stof of leer bestaan.

We helpen je de juiste keuze te maken op basis van een meerdere factoren. De voor- en nadelen van de opties komen hierbij uitgebreid aan bod.

Het belangrijkste?  Bij Ploemen Interieur altijd zit je altijd goed!

De opbouw van een bank

Van de betere designmerken mag én kun je een kwalitatief hoogstaand product verwachten. Het verschil zit hem dan ook vaak in de opbouw van een bank, niet zozeer in het uiterlijk.

De houten ombouw en gebruik van kwalitatief schuimrubber maken dat een zitbank niet na een paar jaar al gaat doorzakken. Het gebruik van stevige meubelstoffen en de juiste leersoorten dragen verder bij aan een duurzaam product waar je lange tijd plezier aan zult beleven.