Pastoe Landscape hanged

Tot en met 31 januari 2019 krijg je liefst 20% korting op een Pastoe Landscape uit de Joost Selectie (plus gratis levering en montage). 

De Pastoe Joost Selectie bestaat uit de favoriete samenstellingen van Joost van der Vecht, de creatief directeur van Pastoe. Aangezien de keuze voor jou al is gemaakt wat betreft de afmeting en afwerking van de kast, kan Pastoe deze kasten met een korte levertijd en interessante prijs leveren. En dat voor zulke prachtige kasten!

Pastoe Landscape wandkast (hangend)

De hangende Landscape wandkast van Pastoe heeft een breedte van 228 centimeter, een diepte van 45,1 centimeter en een hoogte van 41 centimeter en is nu verkrijgbaar voor € 2.285 (reguliere prijs € 2.830).

Pastoe Landscape dressoir (staand)

Het dressoir met een onderstel van zwart gepoedercoat metaal heeft een hoogte van 61 cm en is te koop voor € 2.400 (reguliere prijs € 3.000)

Uitvoering

De rompen zijn gelakt in basic 301 (zwart), basic 641 (olijf) en basic 341 (ash). Het linkercompartiment is van Amerikaans notenhout. Deze wandkast is verder voorzien van een kabeldoorvoersysteem zodat je hem ook goed als tv-meubel kunt gebruiken. Een eikenhouten inlegbakje met extra compartimenten kan los bijbesteld worden.