Exclusieve raambekleding

Sunway Odysee raambekleding

Er zijn verschillende vormen van raambekleding en iedere vorm heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. SUNWAY ® Odysee ® Shades is een van onze favorieten. Wil je weten waarom? Lees dan vooral verder.

 

Om te beginnen hebben de Odyssee Shades een isolerende werking en kun je de afzonderlijke cellen ook nog eens in en uit vouwen. Zo kun je zelf bepalen hoe ver je de cellen wilt uitvouwen. Wanneer je ze helemaal dicht vouwt heb je volledige privacy en wanneer je ze helemaal open zet kun je optimaal profiteren van de lichtinval. De hoogte kun je ook zelf bepalen en de Odysee ® shades ® daar op vast zetten.

Ze zijn te verkrijgen in een lichtdoorlatende “nonwoven” stof in in diverse kleuren. De achterkant (raamzijde) is overigens altijd wit. Zo ziet het er van de buitenkant uit als een mooi geheel.

Dan zijn er ook nog eens verschillende opties om je Odysee ® Shades® te bedienen. De eindloze koordbediening, de “Power Touch” en de simplicia motor. Uitleg over de verschillende mogelijkheden kun je in onze winkel opvragen.

Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan even op de website van sunway.nl  voor meer informatie of kom naar onze showroom om dit product live te zien. Wij demonstreren het graag voor je! En uiteraard komen we het zelf opmeten en professioneel monteren. Die service van de zaak krijg je er gratis bij.