• Professionele Interieurontwerpen
  Geheel naar Jouw Wensen

  Van Advies & Begeleiding tot Realisatie & Styling

 • Professionele Interieurontwerpen
  Geheel naar Jouw Wensen

  Van Advies & Begeleiding tot Realisatie & Styling

  MAAK EEN AFSPRAAK
  interieurontwerp adviesgesprek met klant

Sterk in advies op maat

Een interieur dat bij je past is altijd ons uitgangspunt.

Wij bewijzen ons graag.

Kwaliteit en Service zijn al ruim 35 jaar onze kernwaarden.

Ontspannen benadering.

Wij zijn klantgericht en nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies.

Werkwijze van onze Ontwerpstudio.

De interieurarchitecten van onze ontwerpstudio streven ernaar om goede producten en goede ontwerpen toe te passen en bereikbaar te maken voor een grotere groep mensen. Om samen met jou een verrassend interieur te ontwerpen dat héél erg bij je past.  Zowel op woon- als werkgebied doorlopen we verschillende stappen om tot het gewenste eindresultaat te komen. Dit geeft je handvatten om in je eigen tempo naar je ideale interieur toe te werken.

Van concept naar realisatie.

Het proces van onze Ontwerpstudio.

 • Ontspannen Kennismaking

  We beginnen met een ontspannen gesprek om kennis met elkaar te maken. Dit kan zowel bij ons op de zaak als bij jou thuis of in het bedrijf. Hierbij worden de wensen en eisen geïnventariseerd en bekijken we de functionaliteiten die in de betreffende ruimte(s) moeten komen. Hiervoor kun je altijd geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

 • Voorstellen in 2D of 3D

  Het kennismakingsgesprek krijgt een vervolg wanneer we één of enkele voorstellen presenteren aan de hand van een 2d of 3d tekening. We kijken samen naar de sfeer en brengen een gedegen advies uit voor het gebruik van materialen en kleuren.

  Door deze impressie kun je je alvast een heel goed beeld vormen van het uiteindelijke resultaat. Hierbij kunnen we alles meenemen: van meubilair tot verlichting en van stoffering tot styling. Uiteraard houden we ook rekening met bestaande items in je interieur.

 • Uitwerking Interieurplan

  Desgewenst kunnen we deze schets verder uitwerken tot een zeer realistisch beeld van de nieuwe inrichting. Doordat we in onze showroom heel veel materiaalstalen bij de hand hebben kunnen we stoffen, hout, kleuren, etc. goed samen bekijken en combineren.

 • Levering en Montage

  Nadat uw bestelling bij ons is afgeleverd, maken wij een afspraak met u voor levering en eventuele montage. Dit wordt zorgvuldig door onze eigen ervaren monteur uitgevoerd.

 • Puntjes op de i

  Een interieur is pas echt af wanneer alle puntjes op de i gezet zijn. Om deze reden geven we ook advies over de styling en gebruik van accessoires om de ‘finishing touch’ te geven aan het eindresultaat.

Optionele Expertise

Projectbegeleiding.

Interieuradvies Gesprek

Projectbegeleiding is een optionele, aanvullende service die de Ontwerpstudio van Ploemen Interieur aanbiedt.  Doordat de juiste coördinatie en informatie ontbreekt, kunnen projecten onnodige vertraging oplopen en duurder uitvallen dan verwacht. Zonde, en heel vaak is dat niet nodig.

Wij zijn uitstekend in staat om elk project van begin tot eind te begeleiden, en functioneren dan als eerste aanspreekpunt wanneer andere partijen vragen hebben en tegen problemen aanlopen. Zo word je niet steeds ‘lastig gevallen’ wanneer je druk aan het werk bent.

Gerealiseerde projecten.

Wij zijn momenteel bezig om de portfolio van onze ontwerpstudio opnieuw in beeld te brengen. Daarbij willen we ook aandacht besteden aan het verhaal achter de metamorphose: de mensen, de wensen en de uitdagingen.

Wij Stellen Jouw Mening Op Prijs

Ervaringen Van Onze Klanten.

Vandaag weer even bij Ploemen geweest. Wat leuk is, is dat de mensen daar nog een echte passie hebben voor interieur, en daarom ook bereid zijn de tijd voor je te nemen om een oplossing te bedenken. Of het nu om meubels, verlichting of stoffering gaat, als het idee er vandaag niet is, dan zullen ze het morgen voor je hebben. Dat is fijn, want je weet daarom dat je er altijd kunt slagen.

Daarom ga ik er zelf graag heen, en stuur ik onze klanten er ook met een gerust hart naar toe omdat ik weet dat ze dan goed geholpen worden, en er een lekker gevoel aan over houden. Moest een keer gezegd worden, dus bij deze.