Sterk in advies op maat

Een interieur dat bij jou past is altijd ons uitgangspunt.

Wij bewijzen ons graag.

Kwaliteit en Service zijn al ruim 30 jaar onze kernwaarden.

Ontspannen benadering.

Wij zijn klantgericht en nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies.

Welkom bij Ploemen Interieur.

Ploemen Interieur is meer dan alleen een luxe showroom met design meubilair. We zijn al ruim 30 jaar een betrouwbare partner bij particuliere en zakelijke interieurprojecten. Van concept tot en met uitvoering, met een verfrissende en actuele blik op design.

Wij hechten enorm veel waarde aan eerlijkheid en duurzaamheid. De kernwaarden van goed design gelden ook voor onszelf. Dat merk je in alles wat wij voor je kunnen én mogen doen. 

Via onderstaande link kun je alvast meer over ons te weten komen. Wie we zijn, wat we doen en waarom. Maar nog veel liever stellen we onszelf persoonlijk aan je voor. Tot binnenkort?

Beleef onze Showroom.

In de showroom van Ploemen Interieur in Sittard kun je de wereld van goed design zien, ervaren en vergelijken. Je vindt hier een uitgebreide collectie meubilair, verlichting, stoffering, raamdecoratie en accessoires van Nederlandse en Europese topmerken. 

Kwaliteit staat bij onze producten voorop. Van duurzame, tijdloze design producten kun je jarenlang plezier beleven met behoud van waarde.

Je kunt in onze winkel altijd vrijblijvend binnen lopen om inspiratie op te doen. Bij Ploemen Interieur vind je geen verkopers, alleen deskundige mensen met oprechte liefde voor goed design en goede oplossingen.

Heb je vragen, dan geven we je graag een goed onderbouwd advies over de uitgebreide mogelijkheden binnen onze collectie. En anders bieden we je de ruimte aan om in alle rust zelf onze winkel te ontdekken.. 

Ploemen: Een bewuste keuze .

We zijn niet perfect, maar we doen dagelijks ons best om dat zoveel mogelijk te benaderen. We horen het graag als je vindt dat we het super gedaan hebben en staan altijd open voor tips om het nog beter te doen.

Ben net bij Ploemen in Sittard geweest. Wat een mooie zaak en heel vriendelijk en deskundig geholpen. Een aanrader!!!

Lieve mensen, goede adviezen, komen afspraken na, uitstekende service enz. Prachtig design! Love it!

Bijzonder verkoopproces. Zorgvuldig, integer, en deskundig. Dat geeft vertrouwen. Ik kan dit bedrijf dus van harte aanbevelen.

Onze Ontwerpstudio.

Bij onze ontwerpstudio kun je terecht wanneer je méér zoekt dan een gedegen aankoopadvies in onze showroom. Van een kleuradvies of verlichtingsplan tot een compleet nieuwe inrichting door Bart, onze ervaren interieurarchitect.

Op basis van een grondige analyse van je wensen, eisen en persoonlijkheid gaan we op zoek naar de beste oplossingen. Daarbij houden we rekening met praktische zaken als functionaliteit en budget, en zijn ook niet gebonden aan producten uit onze collectie. Ook een kast of keuken op maat behoort tot de mogelijkheden.

Recente berichten uit ons blog.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Wij sturen onze klanten graag een aantal keren per jaar een nieuwsbrief met exclusieve acties, leuke tips en trucs die passen bij de tijd van het jaar. Ook houden we je graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op interieurgebied.