Werk aan de winkel – zomer 2017

Pols Potten Bubbles & Bottles - Chic

De afgelopen tijd is er werk aan de winkel geweest bij Ploemen Interieur. Letterlijk. Nieuwe items in de showroom, een nieuw merk accessoires in de collectie en een nieuwe collega erbij. En niet te vergeten komt de Summer Sale eraan. In deze blog lees je er meer over.

Nieuwe items in de showroom

Zoals gezegd hebben we de afgelopen maanden niet stil gezeten. Onze showroom is wederom uitgebreid met een aantal nieuwe design items. De meubelbeurs in Keulen is onder andere een grote inspiratiebron geweest voor de laatste trends en ontwikkelingen en de nieuwe collecties van onze leveranciers.

Zo hebben we als uitbreiding op de Montis Axel nu ook een hoekbank versie van de Axel XL en de XLS in stof geplaatst. Alle uitgebreide mogelijkheden van deze serie kunnen we nu dus toepassen en integreren in ieder interieur.

De Sauvage Dégradé van Carpet Sign is de laatste nieuwe trend in de vloerkleden. Een handgetuft, wollen kleed met een fraai kleurverloop van hoogstaande kwaliteit. In de winkel in geel/bruin te bewonderen, maar uiteraard ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Nieuwe eetkamerstoelen nodig? Van Arco hebben we de nieuwe Frame II eetkamerstoel aangeschaft met een zwart frame en cognackleurig leer. Deze heeft een rondere zitkuip dan de oorspronkelijke Frame stoel en dus een iets ander zitcomfort. Testen? Kom langs en drink ondertussen een lekker kopje koffie!

Pols Potten accessoires collectie

Pols Potten is een toonaangevend merk van Nederlandse bodem, opgericht in Amsterdam maar met internationale allure. Eigenzinnige accessoires van kunstzinnige jonge ontwerp talenten. Sinds kort hebben we een deel van deze fraaie collectie in ons assortiment opgenomen.

Weet je niet goed hoe je deze bijzondere zaken kunt integreren in je huidige interieur? In onze winkel kun je inspiratie opdoen en je door onze styliste laten adviseren om dit toe te passen. Het zijn ware eyecatchers voor je interieur. Een voorproefje van de collectie vind je op de website via deze link.

Nieuwe collega: Kiki Op den Kamp

Kiki Op den Kamp heeft van februari tot mei bij ons stage gelopen. In deze periode heeft zij haar eindexamen opdracht met succes weten te verdedigen. Ze is dus inmiddels met een ‘goed’ geslaagd voor de opleiding Interieuradviseur van het Arcus College Heerlen. Met haar 18 jaar een knappe prestatie. Ze woont in Sittard en gaat vanaf juli ons team versterken met haar creatieve ideeën op gebied van interieur en haar goede voorbereidende tekenwerk voor de totaalconcepten van onze klanten.

Summer Sale Showroommodellen

De zomer is inmiddels gestart. De maanden juli en augustus staan dan ook weer zoals ieder jaar in het teken van onze showroommodellen uitverkoop. Hou hiervoor onze Facebookpagina goed in de gaten of kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel.