Woonmodernisten, samen sterk!

WoonModernisten is een samenwerkingsverband van zes interieurspecialisten verdeeld over Nederland. Één daarvan is Ploemen Interieur. De laatste tijd post Bart Ploemen steeds vaker een bericht (bv. op Facebook en Twitter) over deze groep, maar wat zijn nu eigenlijk WoonModernisten?

De WoonModernisten hebben winkels vol hoogstandjes uit de design- en interieurwereld. Ze zijn toonaangevend en uniek binnen hun klasse: stijlvolle interieurs vol kwaliteit en esthetiek. De Woonmodernisten delen hun passie en interesse voor hoogwaardige designmeubelen en interieurarchitectuur. Onderling, maar vooral ook met u. Ze vergaren doorlopend nieuwe kennis en trends, ontwikkelen een effectief netwerk en waar mogelijk kopen ze samen of bij elkaar in. In uw voordeel! En dus zonder dat de unieke persoonlijkheid, identiteit en kwaliteit van uw betrokken en gepassioneerde interieurwinkel verloren gaat. Want -werelds als ze zijn- verder zijn ze natuurlijk heerlijk eigenwijs en lekker lokaal.

De WoonMordenisten lanceerden recent hun nieuwe website. “Like” de Woonmodernisten ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de “designwereld”.